Aanhouding na steekpartij in Boerhaavelaan

De politie heeft zaterdag een 40-jarige Leidenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in de nek te hebben gestoken met een scherp voorwerp.

De politie kreeg rond 22.40 uur de melding dat er een man bloedend bij de kruising van de Schipholweg en de Oegstgeesterweg liep. Een getuige had gezien dat deze gestoken was door de 40-jarige verdachte. Deze verdachte werd even later op de Oegstgeesterweg aangehouden.

Het conflict heeft plaatsgevonden op de Boerhaavelaan. Hier bivakkeerden slachtoffer en verdachte samen in een tent en zouden ze onenigheid hebben gekregen. Het slachtoffer werd naar de intensive care van het LUMC gebracht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×