Burgemeester Lenferink bezoekt 100-jarige

Vandaag viert mevrouw Van Pelt-Richel haar 100-ste verjaardag in het centrum voor ouderen in Zuid-West Rijn en Vliet. ’s Middags komt haar familie op bezoek en viert zij haar verjaardag met de bewoners van het huis in de grote zaal. Burgemeester Lenferink komt mevrouw Van Pelt om 16.45 uur feliciteren.

Mevrouw Willemina Maria van Pelt-Richel is geboren op 22 juli 1903 in ’s Gravenhage. Zij is twee keer getrouwd geweest en heeft zeven kinderen, 11 kleinkinderen en enkele achterkleinkinderen. Haar jeugd bracht ze door in Den Haag. Op 19-jarige leeftijd trouwde ze met dhr. Van den Bosch en verhuisde naar Amsterdam-Noord.

Toen zij 28 jaar was, vertrok ze als weduwe met vier kinderen weer naar Den Haag. Daar trouwde ze op 31-jarige leeftijd met dhr. Van Pelt waarvan zij in 1987 weduwe werd. In dit huwelijk kreeg zij een zoon en twee dochters. Van de kinderen uit haar eerste huwelijk is alleen de oudste nog in leven; zij is 81 jaar. Mevrouw Van Pelt-Richel woont nu ruim een jaar in ‘Rijn en Vliet’. Tot vorig jaar heeft ze zelfstandig aan het Jacques Urlusplantsoen gewoond.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×