Leidse beroofd bij pinnen

De politie heeft gisteravond rond 21.00 uur op de Boommarkt een 29-jarige man uit Leiden aangehouden in verband met een beroving eerder op de avond. De man wordt er van verdacht rond 18.30 uur een 25-jarige vrouw uit Leiden te hebben geroofd toen ze bij een bank aan de Breestraat geld pinde.

Op het moment dat de geldautomaat het geld gaf, pakte de man snel het geld uit de lade. De vrouw pakte het geld ook, maar de man bleek sterker. Uiteindelijk lukte het de man om op een fiets weg te komen.

De vrouw deed onmiddellijk aangifte en verstrekte de politie een duidelijk signalement. Aan de hand van dit signalement wist de politie de man op te sporen en aan te houden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×