Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar een nog onbekende bromfietser. Deze reed maandagmiddag rond 17.55 uur op het fietspad aan de Langegracht, ter hoogte van de Digros, tegen een 55-jarige vrouw uit Leiden. De vrouw kwam daarbij met haar fiets ten val. De bromfietser reed door zonder zich over de vrouw te bekommeren.

Hoewel de vrouw waarschijnlijk niet gewond raakte, is ze voor controle en het maken van foto’s overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De politie hoopt dat er mensen zijn die de politie kan helpen bij het vinden van de bromfietser. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×