Leids ambulancepersoneel weer aan het werk

Het personeel van Ambulancedienst de Jong is vandaag weer aan het werk gegaan. Zo’n beetje als enige van nederland. Uit angst voor represailles van personeel van andere ambulancediensten, wil niemand van het personeel verder reageren op het breken van de staking. De particuliere ambulancediensten staken sinds maandag voor gelijke arbeidsrechten als hun collega’s bij de overheid. Op de opmerking “Het lijkt de taxi-oorlog wel”, reageert een personeelslid dat verder niet met name genoemd wil worden: “Daar moet je ook aan denken”. Op een forum over ambulances worden de Leidse werknemers door collega’s zwaar bekriticeerd.

De personeelsleden van de Jong zijn weer aan het werk gegaan, omdat ze zich niet kunnen vinden in het ‘waanzinnige fanatisme’ van sommige colllega’s, zoals in bijvoorbeeld Amsterdam. Het is niet uitgesloten dat het personeel van de Jong zich later toch weer bij de akties aansluit.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×