Dierentehuis Leiden Stevenshage zoekt collectanten

Het Dierentehuis Stevenshage is op zoek naar collectanten die in de periode 30/9 t/m 4/10 willen helpen bij de jaarlijkse collecte voor het dierenasiel. Het gaat om een paar uur per persoon. Het asiel houdt zoveel mogelijk rekening met de plek waar de vrijwilligers willen collecteren.

 

 

 

Speciaal voor de volgende wijken worden nog dierenvrienden en –vriendinnen gezocht die met de collectebus willen rondgaan: Haagwegkwartier, Gasthuiswijk, Cronestein, Transvaalbuurt, Centrum, Groenoord, Noorderkwartier, de Kooi en de Waard.

Opgeven kan bij Hennie Reyngoud (coördinator collecte) op telefoon 071-5313295 of per email bij Sylvia Reyngoud: sreyngoud@hotmail.com.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×