Herensingel afgesloten wegens vervanging riool

Op maandag 11 augustus aanstaande begint de gemeente met de derde fase van het vernieuwen van het nevenriool in de Herensingel. Het gaat om het gedeelte van de Herensingel tussen de Oude Herengracht en de Kooilaan. Het betreffende deel wordt ook heringericht. De totale werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer tien weken.

Tijdens de werkzaamheden is in dit deel van de Herensingel geen doorgaand verkeer mogelijk. Ook de kruising Herensingel – Oude Herengracht wordt geheel afgesloten, maar deze wordt zodra dit mogelijk is weer opengesteld voor het verkeer. Naar verwachting is het kruispunt ongeveer drie weken afgesloten. De omleidingsroute wordt met borden in de omgeving van de werkzaamheden aangegeven.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×