Dader inbraak wasserette gepakt

De politie hield vrijdagmiddag 8 augustus op het Rapenburg een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De verdachte had op maandag 4 augustus rond 06.50 uur een ruit van een wasserette aan het Noordeinde vernield. In de wasserette stal hij een tas met geld. De verdachte was daarbij gezien.

De Leidenaar die de inbreker had gezien, zag hem vrijdag ineens voorbijfietsen. Hij waarschuwde de eigenaar van de wasserette en samen gingen ze achter hem aan. Op het Rapenburg hielden zij de verdachte vast tot de politie arriveerde. Deze sloeg de verdachte in de boeien.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×