Daders mishandeling aangehouden

De politie hield in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 augustus bij een café aan de Korevaarstraat een 25-jarige man uit Leiden aan op verdenking van mishandeling. Korte tijd later hield de politie op de Hooigracht voor hetzelfde feit ook drie vrouwen aan. Zaterdag werden een 51-jarige Hagenaar en een 28-jarige vrouw uit Leiden opgepakt. Ook zij waren betrokken bij de mishandeling.

Allen verdachten waren betrokken geweest bij een caferuzie die uitliep in de mishandeling van een 29-jarige vrouw uit Leiden. Het slachtoffer liep daarbij ondermee een hoofdwond op en moest voor behandeling overgebracht worden naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. De politie onderzoekt de aanleiding van de ruzie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×