Bejaarde Leidenaar gewond bij straatroof

Een 60-jarige Leidenaar is afgelopen maandagmiddag rond 12.30 uur in de Moriaansteeg het slachtoffer van een straatroof geworden. Daarbij werd een tas met boodschappen gestolen. De man liep kneuzingen over het hele lichaam en een gebroken sleutelbeen op. Hij werd overgebracht naar het Diaconessen Ziekenhuis. De politie vraagt getuigen om zich te melden. Dit kan aan het bureau aan de Langegracht of via telefoonnummer 0900-8844.

De straatroof gebeurde op het moment dat de man op het punt stond om de deur van zijn woning open te doen. Een nog onbekende man liep op hem af, gaf hem een harde duw en pakte de sporttas met boodschappen van hem af. Het slachtoffer kwam door de duw hard ten val en liep daardoor de verwondingen op. De straatrover rende met de tas naar de Middelweg, pakte daar een fiets en reed weg in de richting van de Kaasmarkt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×