Reünie van Bonaventura en Agnes College

Het Bonaventuracollege en het Agnes College organiseren dit jaar vijf reünies. De scholen zijn daarom op zoek naar oud-leerlingen en medewerkers van. Het Bonaventuracollege en het Agnes College hebben voorlopers waaruit het huidige Bonaventura is ontstaan. Oud-leerlingen en oud-medewerkers die op deze voorlopers hebben gezeten zijn ook van harte welkom.

Alle reünies worden in de huidige schoolgebouwen gehouden, behalve de reünie van het Agnes College. Het gebouw aan de Eijmerspoelstraat staat op dit moment nog leeg maar er wordt gekeken naar de mogelijkheden om de reünie van het Agnes College ook in het eigen schoolgebouw te houden.

Het programma van alle reünies is in grote lijnen gelijk. De reünisten worden vanaf 10.30 ontvangen op basis van examenjaar met een kopje koffie of thee. ’s Middags wordt er voor de reünisten een uitgebreide lunch geserveerd en ’s avonds kan men aanschuiven aan het Indische dinerbuffet.

Tussen de maaltijden door is er voldoende tijd om bij te praten met oud-klasgenoten en leraren. Er loopt een fotograaf rond die klassenfoto’s maakt. (oud-)Docenten worden uitgenodigd om weer een half uurtje les te geven en overdag speelt de troubadour alle liedjes uit de schooltijd van de reünisten. De dag wordt afgesloten met een ouderwets ‘schoolfeest’ dat tot 01.00 uur duurt. Alleen op de reünie op 26 oktober is het schoolfeest om 22.00 uur afgelopen.

Voor meer informatie of aanmeldingen is er een speciale website van de scholen: //www.reuniecommissie.nl/. Mailen of bellen kan ook: info@reüniecommissie.nl of 0900-REUNIES (0900-7386437).

 

Datum

School

Locatie

Tijden

Zaterdag 25 oktober

Bonaventura

Burggravenlaan 2

10:30-01:00 

Zondag 26 oktober

Bonaventura

Mariënpoelstraat 4

10:30-22:00

Zaterdag 8 november

Agnes

Op dit moment nog niet bekend

10:30-01:00

Zaterdag 8 november

Bonaventura

Boerhaavelaan 44

10:30-01:00

Zaterdag 15 november

Bonaventura

Mariënpoelstraat 4

10:30-01:00

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×