Leidenaar gewond bij straatroof

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige Leidenaar in de Kabeljauwsteeg beroofd van zijn gsm en portemonnee. Dat gebeurde tussen 3.00 en 4.00 uur. Het slachtoffer werd door vier of vijf onbekende mannen tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd hij geschopt en geslagen.

Toen de man aan zijn belagers wist te ontsnappen en kon wegrennen, bemerkte hij dat zijn gsm en portemonnee uit zijn jas waren gehaald. Hij hield aan de beroving onder andere verwondingen aan zijn hoofd over.

Ook zondagmiddag vond een straatroof plaats. Rond 16.30 werd een 61-jarige Leidenaar onder dreiging van een mes gedwongen zijn geld af te geven. Hij had dat kort daarvoor gepind in de Korevaarstraat. Omdat de Leidenaar bang was voor verdere escalatie heeft hij de tot nu toe onbekende dader een bedrag van 20 euro gegeven.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×