Twee arrestaties na zware mishandeling

Vrijdagavond heeft de politie op de Hoogstraat twee mannen aangehouden na een vechtpartij met de portiers bij het feest bij Annie’s Verjaardag. De twee waren vanwege hun gedrag door portiers verwijderd van het drijvende terras. Toen de twee Leidenaren, 18 en 19 jaar, opnieuw het terras opwilden, ontstond een vechtpartij. Door de jongens zou met stenen gegooid zijn.

De twee zijn aangehouden door portiers en aan de politie overgedragen. De 19-jarige Leidenaar is voor behandeling van verwondingen in zijn gezicht eerst naar het LUMC gebracht, maar vervolgens wel ingesloten. Een 32-jarige beveiligingsmedewerker heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×