Zwemmarathon voor 'De Marke'

Zaterdag 6 september wordt er in zwembad “de Zijl” een zwemmarathon gehouden om geld in te zamelen voor de inrichting van de speelplaats van de school voor speciaal basisonderwijs “de Marke” in Leiden. Op deze school zitten kinderen met leerproblemen, die vaak ook in hun sociaal-emotioneel functioneren belemmerd zijn. Voor hen is een goede speelplaats van groter belang dan voor kinderen uit het reguliere basisonderwijs. De zwemmarathon vormt de afsluiting van twee weken met activiteiten rond het 5-jarig jubileum van “de Marke”.

Voor veel deelnemers van de zwemmarathon zal het een reünie zijn. Er zullen teams meedoen die zo’n 20 jaar geleden ook in teamverband zwommen.

Deelname kost 10 tot 20 euro (of meer) per persoon, naar eigen inzicht. De teams bestaan uit 8-12 dames en/of heren. Iedereen krijgt aan het eind een “gouden medaille” die door de leerlingen van “de Marke” gemaakt zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×