Wervingscampagne voor 95 nieuwe agenten

De Politie Hollands Midden wil volgend jaar 95 mensen laten starten met de vierjarige opleiding voor allround politiemedewerker. Het korps zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die kunnen optreden als redder, beschermer, scheidsrechter en troubleshouter. Om mensen te interesseren in een baan bij de politie, houdt het korps in september en oktober een wervingscampagne.

De campagne bestaat uit advertenties in de regionale dagbladen, radiospots op radiozenders in de randstad en banners op diverse internetsites. Politie Hollands Midden zoekt mensen met een stevig karakter en met interesse voor een breed takenpakket. Want de politiemedewerkers van Hollands Midden zijn niet alleen actief in de stadswijken van Leiden, Noordwijk, Alphen aan den Rijn of Gouda, maar ook in de ‘groene ruimte’ daartussen. Meer informatie over de (opleidings)mogelijkheden bij de politie is te vinden op www.politie.nl/hollands-midden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×