Straatroven in Leiden

Een 58-jarige Leidenaar is zaterdagnacht om 01.00 uur op een parkeerterrein aan de Anne-Maria van Schuurmanstraat slachtoffer geworden van een straatroof. Vier nog onbekende jongeren trokken de man op het moment dat hij in zijn auto wilde stappen achterover en beroofden hem van zijn mobiele telefoon en portemonnee. Vervolgens gingen zij er vandoor. Ook in de Merenwijk vond een straatroof plaats.

Een 27-jarige man uit Leiden kreeg rond 01.55 uur op het Kraaienpad door een nog onbekende man een bijtende stof in de ogen gespoten. Vervolgens wilde de aanvaller geld van hem hebben. Het slachtoffer koos voor de aanval door zijn vuisten te ballen. Bij het zien daarvan sprong de straatrover weer op de fiets en ging er vandoor.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×