Twee aanhoudingen na mishandelingen

De politie is op zoek naar een nog onbekende jongen die vrijdagmiddag rond 17.45 uur in een snackbar aan de Haarlemmerstraat een 17-jarige jongen uit Leiden mishandelde. Het slachtoffer werd door de dader op de Steenstraat aangeroepen naar aanleiding van een eerdere ruzie tussen de twee. De dader ging de Leidenaar vervolgens achterna tot in de snackbar. Daar schopte en sloeg hij zijn slachtoffer. Na de mishandeling ging hij er vandoor. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht. Ook op de Steenschuur werd een Leidenaar mishandeld.

Afgelopen nacht hield de politie rond 00.10 uur op de Korevaarstraat een 24-jarige man uit Leiden aan die ervan wordt verdacht zondagavond rond 22.10 uur op de Steenschuur een 25-jarige man uit Leiden te hebben geslagen met een stuk hout. Het slachtoffer hield daar een rode pijnlijke plek aan het bovenbeen aan over.

Dit gebeurde toen de verdachte met zijn auto op de Steenschuur vlak langs het overstekende slachtoffer reed. Hij raakte hem daarbij, waardoor de man viel. Daarbij raakte hij de auto. De verdachte stopte, stapte uit, opende zijn kofferbak, haalde daar een stuk hout uit en sloeg het slachtoffer daarmee. Daarna reed hij weg, maar de politie kon hem even later aanhouden. Hij is ingesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×