Vijf inbraken en inbraakpogingen

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden geprobeerd in te breken in twee woningen aan de Thorbeckestraat. Aan de achterzijde van één van de woningen werd een bovenlicht opengebroken. In de andere woning kwam de inbreker de woning binnen via een schuifdeur. Vermoedelijk is hij gestoord tijdens de inbraak. Er wordt niets uit de woningen gemist.

Uit een woning aan de Leliestraat zijn in dezelfde nacht wel goederen weggenomen. In deze woning kwam de inbreker binnen via een openstaand raam in de woonkamer. Er werd een koffer met kleding, een geldbedrag en een mobiele telefoon weggenomen.

Ook in een woning aan de Lindestraat is geprobeerd om in te breken. Er werd geprobeerd om via een bovenlicht binnen te komen, maar vermoedelijk werd de inbreker gestoord. Op dezelfde manier werd geprobeerd in een woning aan de Roodenburgerstraat binnen te komen. Ook hier is het de inbreker niet gelukt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×