Dronken Leidenaar raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft donderdagavond een 60-jarige Leidenaar aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De Leidenaar was op de Medusastraat tegen een geparkeerde auto gereden. Na een woordenwisseling met de eigenaresse liep de man weg. De vrouw die vermoedde dat de bestuurder onder invloed was van alcohol schakelde de politie in. Deze hield de Leidenaar korte tijd later aan.

Een blaastest gaf een uitslag aan van 730 ug/l terwijl 220 de limiet is. Tegen de Leidenaar wordt proces verbaal opgemaakt. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van acht uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×