Comedy Night Tour doet Leiden aan

De Murphy’s Comedy Night Tour, waarin top comedians uit binnen- en buitenland een Stand-Up Comedy Show neerzetten, is weer van start gegaan. Aanstaande donderdag vind je de Comedy Night in het LVC in Leiden. Klik op ‘meer’ voor de line-up.

MC Dave Thompson (GB)
De stand-up comedy stijl van Dave Thompson is absurd. Zijn meest bekende rol is die van Tinky Winky in het populaire programma Teletubbies.

Jasper Valstar (NL)
Jasper is als de zomer van ?76: lang en droog. Hij maakte zijn debuut begin ?99 en met succes! Van zijn oma zijn dan ook de legendarische woorden: “Jongen, als je nu even 40 seconden je bek houdt, dan kunnen we opa in alle rust begraven!”

Olaf Ephraim (NL)
Olaf Ephraim, een rasechte Rotterdammer, maakt dit seizoen zijn debuut in de Comedy Night tour. Deze intellectueel werd ontdekt op het Open Podium van Comedy Cafe Amsterdam, waar hij met zijn interessante kijk op het leven het publiek op zijn hand had. Olaf is inmiddels op diverse podia door het land te zien.

Martijn Oosterhuis (NL)
Martijn Oosterhuis is vanaf 1994 als cabaretier en stand-up comedian actief en heeft reeds honderden optredens op zijn naam staan. Hij valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Zijn zeer grote grapdichtheid zorgt ervoor dat zowel een kleine theaterzaal met als een grote tent een ultieme avond met Stand-up comedy beleeft.

HL Tom Rhodes (US)
Speciaal voor de talkshow Kevin Masters op Yorin werd Tom vanuit Amerika overgevlogen en de Comedy Night Tour heeft hem ook weten te strikken. Hij werd verliefd op een Nederlandse en besloot hier te blijven. De liefde is inmiddels over, maar zijn liefde voor Nederland niet. Tom zal dit jaar een van de presentatoren zijn van het TV-programma Yorin Travel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×