Debat over het hoger onderwijs

Maandagavond wordt er in het Klein Auditorium aan het Rapenburg een debat tussen verschillende kamerleden gehouden over het hoger onderwijs. Aan het debat doen Fenna Vergeer (SP), Kees Vendrik (GroenLinks), Mariette Hamer (PvdA), Boris van der Ham (D66) en Cisca Joldersma (CDA) mee.

Het debat zal worden geleid door Prof. dr. J.A. Bruijn, hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Natuurlijk komen niet alleen de kamerleden aan bod, ook voor het publiek zal een interactieve rol mogelijk zijn. De aanvang is 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Het Klein Auditorium bevindt zich in het Academiegebouw aan het Rapenburg 73. Na afloop is er een borrel in cafe de Grote Beer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×