Dronken Leidenaar ramt gevel woning

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.50 uur, aan de Vrijheidslaan een 27-jarige automobilist uit Leiden aan. De verdachte raakte op de kruising van de Zoeterwoudeseweg met de Vrijheidslaan de controle over zijn auto kwijt, reed door een parkje, ramde een verkeerspaal en kwam vervolgens in de voortuinen van twee woningen aan de Vrijheidslaan terecht. Hij kwam tegen de voorpui van één van de woningen tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd.

De auto werd totaal vernield. De bestuurder verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij was niet in staat om een ademanalyse af te leggen. De politie liet daarop een bloedproef van de verdachte afnemen. De politie vorderde verder het rijbewijs van de verdachte in en maakte proces-verbaal tegen hem op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×