Vier inbraken in Leiden

Zondagavond is er ingebroken in een woning aan de Herensteeg. Vermoedelijk kwam men binnen door via de brievenbus het slot van de deur open te hengelen. Uit de woning werden een laptop, een horloge en een herenfiets gestolen. Maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Pieter de la Courtstraat. De inbraak heeft ergens in het weekend plaatsgevonden. Ook hier kwam de dader binnen door vermoedelijk via de brievenbus het slot van de deur te ontgrendelen. Uit deze woning zijn een playstation, mobiele telefoons en sieraden gestolen.

In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken in een woning aan de Oostdwarsgracht. Vermoedelijk klom men hier in via een openstaand bovenlicht naar binnen. Uit de woning is ondermeer een laptop, een mobiele telefoon en een portemonnee gestolen. In de nacht van maandag op dinsdag werd er ingebroken in een woning aan de Marislaan. Om binnen te komen werd een raam opengebroken. Uit de woning wordt geld, een mobiele telefoon, sleutels en bankpasjes vermist. De politie is met een onderzoek begonnen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×