Wethouder Pechtold tussen drie (oud-)burgemeesters. Volgende week is hij er zelf ook eentje. V.l.n.r. Oud-burgemeester Cees Goekoop, scheidend wethouder Pechtold, oud-burgemeester Wolter Lemstra en waarnemend burgemeester Cees Waal van Sassenheim. (Foto's: Chris de Waard & Bram Pater).

Leiden neemt afscheid van Pechtold

Er leek donderdag geen einde aan de rij wachtende mensen te komen tijdens de afscheidsreceptie van Alexander Pechtold. Collega-politici, ambtenaren, ‘gewone’ Leidenaren en talloze bestuurders van sport- en andere verenigingen kwamen Alexander en Froukje Pechtold de hand schudden.

Naast felicitaties werd Pechtold ook overladen met cadeaus. Hoewel hij had aangegeven dat hij zelf niets wilde hebben, mensen konden geld doneren t.b.v. Dierenasiel Stevenshage of de Restauratie van de Pieterskerk, hadden veel mensen zich daar niet van aangetrokken en geven hem, naast de donatie, ook nog een persoonlijke blijk van waardering. Leiden nam afscheid van een populaire wethouder en dat was aan alles te merken.

Leiden pechtold


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×