Illegale houseparty op 3 oktober

Vanaf 20.00 uur zal wordt er op de Nieuwe Rijn in Leiden, ter hoogte van nr. 27, een (legale) houseparty gehouden. “We zullen hier staan met een (indien nodig) overdekt podium voorzien van een 3KW geluidssyteem, Lichtshow en uiteraard wederom een fantastische line-up!,” zo schrijft de organisatie op hun website. De houseparty duurt tot 1.30 uur. Daarna wordt op een geheime locatie een illegale afterparty gehouden.

Op het forum van de Leidse website Keycity.nl wordt door bezoekers druk gespeculeerd over de plek waar het illegale feest wordt gehouden: “Dat wordt meestal ergens bij een viaduct gehouden, maar laten we het hier niet te specifiek over de illegale locatie houden. Wie weet leest Jan met de pet / de sterke arm ook mee”.

Een van de organisatoren van het feest reageert ook: ”De locatie van de afterparty zal bekendgemaakt worden op het feest in de stad. Het telefoonnummer zal enkel een voicemail bevatten met wat globale info. we moeten om begrijpelijke redenen voorzichtig zijn met wie we vertellen waar ze moeten zijn! nog een tip: schrijf je in voor de mailinglist op de site!!”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×