Leidenaar aangehouden wegens verkrachting

De politie heeft zaterdag een 28-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van de verkrachting van een 34-jarige vrouw uit Oegstgeest. Even voor 23.30 uur kreeg de politie de melding dat er een naakte vrouw bij de rotonde van de Wassenaarsweg liep. De vrouw gaf aan verkracht te zijn.

De vrouw en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Ze kwamen elkaar rond 23.00 uur bij het station tegen. De Leidenaar liep met de vrouw mee in de richting van Oegstgeest. In de omgeving van de Wassenaarseweg nam de Leidenaar de vrouw mee naar een stil plekje waar hij haar plots beetpakte en haar verkrachtte. De Leidenaar ging er na zijn daad met de kleding van de vrouw vandoor. De politie wist de verdachte aan te houden op basis van het signalement dat de vrouw gaf. De verdachte is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×