Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding

Zondagavond heeft er een aanrijding tussen een 21-jarige vrouw uit Leidschendam en een 32-jarige bestuurder uit Leiden plaatsgevonden op de Hoge Rijndijk. De vrouw stond stil voor het rode verkeerslicht om linksaf de Kanaalweg in te slaan. Achter haar stond de Leidenaar die ook linksaf wilde slaan.

Op het moment dat het verkeerslicht groen werd trokken beide voertuigen op. De man in het achterste voertuig trok eerder op waardoor hij de auto voor hem raakte. De man bleek onder invloed te verkeren. De uitslag van de ademanalyse was 620 ug/l (limiet 220 ug/l). Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zeven uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×