Vrouw van tas beroofd

Zondagavond om 22.30 uur is een een 63-jarige vrouw uit Zoetermeer in een bushokje aan de Breestraat van haar tas beroofd. De vrouw zat op de bus te wachten. Toen zij iets uit haar tas wilde halen, kwam er een man aangelopen die de tas uit haar handen griste. De dader ging er vandoor via de Mandenmakerssteeg.

Twee getuigen van de beroving kwamen meteen in actie. Een van hen bleef bij de vrouw, terwijl de tweede getuige achter de verdachte aanfietste. De getuige haalde de verdachte in en vroeg hem naar de tas. De dader ontkende dat hij deze had. Hierop is de getuige teruggefietst naar de vrouw die bevestigde dat haar tas was weggenomen.

De getuige ging hierop terug naar de plaats waar hij de verdachte had aangesproken en vond achter een hek de tas van de vrouw. Er bleek niets uit de tas te zijn ontvreemd. De politie stelt een nader onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×