Twee verkrachtingen in centrum van Leiden

De politie heeft donderdag een 17-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van verkrachting van een 20-jarige Leidse. De vrouw werd door de verdachte vanuit het centrum naar haar woning gevolgd. Vervolgens drong hij haar woning binnen. Daar werd de Leidse verkracht. Rond middernacht werd in een woning in het centrum van Leiden ook een 15-jarige meisje uit Leiden verkracht. Ze was vanaf de kermis door twee kennissen meenomen naar een woning. Vermoedelijk werd haar daar een verdovend middel toegediend. Het meisje werd vervolgens verkracht. De politie hield later in de nacht een 20-jarige verdachte aan.

De politie heeft vrijdagmiddag ook een 18-jarige Leidenaar aangehouden die wordt verdacht van de verkrachting van het 15-jarige meisje. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×