Kinderboekenmarkt bij Terre des Hommes

Zaterdag wordt er voor de deur van de winkel van Terre des Hommes in de Burchtsteeg een kinderboekenmarkt gehouden. De verkoop van tweedehands kinderboeken begint om 12.00 uur. De opbrengst gaat naar het Cambodian Women Crises Center (CWCC).

Het Cambodian Women Crises Center in Siem Raep, Cambodja, is een opvangcentrum voor vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van (huiselijk) geweld, mensensmokkel en prostitutie. De vrijwilligersgroep van Terre des Hommes in Leiden steunt dit project met een bedrag van € 20.000,-. Naast de opbrengst van de kinderboekenmarkt zal ook de opbrengst uit de verkoop van tweedehands goederen in de winkel ten goede komen van het project.

Openingstijden winkel: dinsdag tot en met vrijdag 13.30 – 17.00 uur en zaterdag 10.00 – 17.00 uur. Terre des Hommes, verkoop en inbreng van tweedehands goederen, Burchtsteeg 10 Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×