Leidse band in halve finale Grote Prijs van Nederland

De Leidse band Id staat aanstaande vrijdagavond in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. In deze regiofinale West strijden zes bands om een plek in de finale in het Amsterdamse Paradiso. Wie dat lukt, dingt mee naar de Grote Prijs van Nederland, de Samsonic Publieksprijs en de NTB Beste Muzikantprijs, en naar optredens op Lowlands, Metropolis en Noorderslag. Daarnaast krijgt de winnaar twee dagen studiotijd in de beroemde Wisseloord Studio’s. Id wil daarom iedereen oproepen om Id aanstaande vrijdag te komen steunen in Waterfront, Boompjeskade 10 (aan de Maas) in Rotterdam. Aanvang 20.00 uur, entree 7 Euro.

Nog meer goed nieuws voor Id: de Leidse band is door het Nationaal Pop Instituut geselecteerd voor het Unsigned Project. Dit project is erop gericht om onbekende maar talentvolle bands een stap verder te helpen in het vinden van een platendeal. Om dit te bereiken brengt het NPI een CD uit met nummers van negen bands, die opgenomen en geproduceerd zullen worden door Frans Hagenaars van Excelsior Records. Het thema van deze editie van het Unsigned Project is ‘College Radio Songs’, gebaseerd op het Amerikaanse principe van onafhankelijke radiostations die in staat zijn om muziek van obscure allure uit te zenden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×