Rijverbod voor Leidse

De politie heeft afgelopen nacht om 02.10 uur een 42-jarige automobiliste uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De bestuurster reed over de Plesmanlaan en viel op, omdat ze met haar lichten uit reed.

Nadat er een stopteken gegeven was ter hoogte van de verkeerslichten bij de Haagse Schouwweg reed de bestuurster bij het ‘groene’ licht plotseling door. Verderop op de Haagse Schouwweg werd de bestuurster opnieuw staande gehouden. Agenten roken een alcohollucht bij de Leidse, waarna er een blaastest werd gedaan. Zij blies 320 ug/l terwijl 220 de limiet is. Tegen de Leidse wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens kreeg zij een rijverbod van twee uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×