Diefstal uit fotozaak

Op zaterdag 11 oktober omstreeks 03.15 uur vond een inbraak plaats in een fotozaak aan de Sint Jeroensweg. Nadat de bewoners van de woning boven de zaak wakker werden door een aantal bonken ging men poolshoogte nemen. De voordeurruit bleek te zijn ingeslagen waarna men de zaak binnen kon komen. Vervolgens werden deuren van vitrinekasten geforceerd waana foto- en filmapparatuur werd meegenomen. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen die iets verdachts hebben gezien, mogelijk ook eerder op de dag, kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 ? 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×