Eenzijdig ongeval / rijden onder invloed

Op zaterdag 11 oktober omstreeks 01.05 uur kwam de politie ter plaatse bij een eenzijdig ongeval op de Rijnsburgerweg. Ter plaatse bleek een 31-jarige man uit Leiden de rotonde voor de Rijnsburgerweg over het hoofd te hebben gezien. Hij raakte daardoor een middengeleider en een verkeersbord. Hierna ramde hij een boom en kwam op het fietspad tot stilstand. De bestuurder bleek onder invloed te verkeren. De uitslag van de ademanalyse was 625 ug/l (limiet 220 ug/l). Het voertuig van de man is uit het verkeer genomen voor technisch onderzoek. Van de bestuurder is zijn rijbewijs ingevorderd en wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×