Verkeersongeval motorrijder

Een 30-jarige motorrijder uit Leiden en zijn 22-jarige bijrijdster uit Leiderdorp zijn op zaterdag 11 oktober omstreeks 02.35 uur ten val gekomen. De motorrijder reed over de Herensingel in de richting van de Os en Paardenlaan. Ongeveer 100 meter na de kruising met de Lusthoflaan is de bestuurder met zijn motor rechts naast de weg geraakt. De motorrijder reed door de bossages langs de weg en kwam ten val. De Leiderdorpse werd met nekletsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. Uit onderzoek bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. Een ademanalyse gaf een uitslag aan van 455 ug/l terwijl 220 de limiet is. De bestuurder werd aangehouden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van vier uren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×