Mishandeling oude vrouw na verkeersconflict

Als gevolg van een verkeersconflict, werd afgelopen woensdagmiddag een 65-jarige Leidse vrouw door twee meisjes tegen de grond gegooid. De vrouw liep over het zebrapad bij de Witte Singel, toen zij nog net een aanrijding met een passerende snorfiets kon voorkomen. Doordat de Leidse vrouw en de meisjes op de snorfiets elkaar vermoedelijk aanraakten, kwamen de twee meisjes verhaal halen, waarbij het tweetal de vrouw tegen de grond gooide. De Leidse heeft als gevolg daarvan onder andere last van haar rug en deed aangifte. De politie heeft het voorval in onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×