Buijing en Lenferink op bezoek bij 100-jarigen

Loco-burgemeester Buijing had vandaag het genoegen om op de koffie te gaan bij mevrouw Meijer, die vandaag haar honderdste verjaardag viert. Aanstaande maandag zal burgemeester Lenferink mevrouw Geest-Barends bezoeken, die op de 18e haar 100e feestje zal vieren.

Mevrouw Adriana Hillegonda Johanna Meijer is geboren op 16 oktober 1903 in Hoogmade. Ze woont sinds april 2000 in Verzorgingstehuis Rijn en Vliet. Vroeger heeft ze altijd voor haar ouders, broers en zussen gezorgd. Ze is nooit getrouwd geweest en heeft ook geen kinderen. Mevrouw Meijer is een sociaal ingestelde vrouw. Ze houdt van lezen, TV kijken, en heeft ook interesse in de poltiek en de ontwikkelingen op de effectenbeurs.

Mevrouw Margaretha Maria de Geest-Barends is geboren op 18 oktober 1903 in Warmond. Ze komt uit een sterk geslacht; haar ouders zijn ook zeer oud geworden en waren 60 jaar getrouwd. Ze woont nog zelfstandig, kookt haar eigen potje en regelt haar eigen zaakjes. Ze heeft geen kinderen; haar man overleed in 1989. De lichamelijke gezondheid van mevrouw is niet zo goed. Toch omschrijven mensen die haar kennen als een ?pittige en strijdlustige vrouw?. Met TV kijken vult ze veel van haar tijd. Het burgemeestersreferendum van 11 maart heeft ze helemaal gevolgd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×