Proef met gratis OV op losse schroeven

De proef met gratis openbaar vervoer tussen Den Haag en Leiden vanaf 1 januari komt op losse schroeven te staan. De VVD in de Provinciale Staten vindt het voorstel ondoordacht en overhaast.VVD-Statenlid Hieltjes zei dat op Radio West. De VVD wil dat gedeputeerde Norder een nieuw plan opstelt waarvan de financiering voor de komende jaren beter is geregeld.

Verder heeft de VVD kritiek op de keuze van de proef. ‘Waarom niet in Gouda of op een ander fileknelpunt gratis openbaar vervoer’, aldus De Provinciale Staten praten woensdag over de proef rond Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×