Politie op zoek naar getuigen beroving

De politie is op zoek naar omstanders en getuigen die achter de dader van een beroving die dinsdag 21 oktober plaatsvond, zijn aangerend. Omstreeks 11.30 uur werd een 69-jarige Rijswijker op de Lange Sint Agnietenstraat, ter hoogte van het Boerhaave Museum, met de fiets omver gereden en beroofd van zijn rode tas. De dader heeft de tas weggerukt en is vervolgens weggefietst in de richting van de Lange Mare. De echtgenote van de man en enkele omstanders zijn de dader nog achterna gerend, maar deze wist te ontkomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en wil in contact komen met deze getuigen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief). De Rijswijker liep door de val schaafwonden, blauwe plekken en een pijnlijk lichaam op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×