Cafe overvallen op Stationsweg

Een nog onbekende man heeft maandag rond 12.30 uur geprobeerd om een café aan de Stationsweg te overvallen. De jongeman kwam het net geopende café binnen, zag dat de 47-jarige eigenaresse van de zaak alleen was, en liep naar de vrouw achter de bar. Hij maakte haar duidelijk dat ze de kassa voor hem moest openen. Daarbij bedreigde hij de vrouw met een balpen.

De vrouw gaf daar geen gevolgd aan en drukte in plaats daarvan op een alarmbel. De overvaller rende daarop zonder buit het café uit. Buiten sprong hij op een fiets en ging er vandoor in de richting van de Steenstraat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×