Verrassende tweegesprekken bij de 'Leidse Hoed'

Dit najaar organiseert De Leidse Hoed op drie woensdagavonden een aantal tweegesprekken tussen bekende Nederlanders. De uitgenodigde gesprekspartners ontmoeten elkaar niet dagelijks. De onverwachte combinaties in de tweegesprekken beloven onder leiding van journalist Ton van Brussel boeiende avonden op te leveren. De eerste avond is op 29 oktober. Dan gaan Melanie Schultz van Haegen, staatssecretaris Verkeer en Waterstaat & mgr R. Ph. Bär, emeritus- bisschop van Rotterdam, met elkaar in gesprek.

Op 19 november treffen Jacobine Geel, televisiepresentator & de econoom Arnold Heertje elkaar. Op 10 december is de derde en laatste avond. Dit keer met Hedy d’Ancona, oud-parlementariër & Jort Kelder, hoofdredacteur Quote.

Gespreksleider Ton van Brussel, journalist.
Plaats Tuinzaal Hooglandse kerk, ingang Hooglandse Kerkgracht
Tijd 20.00 – 22.00 uur

De toegang is vrij, maar een bijdrage na afloop is welkom en nodig om ervoor te zorgen dat de Leidse Hoed, podium voor cultuur, samenleving, levensvisie en religie, waarin Kerken en Humanistisch Verbond samenwerken, in staat blijft om programma’s aan te bieden.

Automobilisten kunnen gebruik te maken van de voorziening aan de Haagweg met gratis vervoer naar de binnenstad. Voor de deur in geen parkeergelegenheid.

Nadere informatie: leidsehoed@debakkerijleiden.nl of telefonisch via Anton Dronkers, tel. 071 5121136.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×