SP organiseert discussie-avond over solidariteit

Op vrijdagavond 7 november organiseert de Leidse afdeling van de SP een bijeenkomst in het kader van de landelijke campagne “Red de Solidariteit!”. SP-Tweede Kamerlid Agnes Kant zal deze avond ingaan op de gevolgen van het huidige regeringsbeleid en het thema “Solidariteit”. Ook zal een forum, bestaande uit vertegenwoordigers van diverse lokale sociaal-maatschappelijke organisaties, door Agnes Kant worden geïnterviewd.

De Leidse afdeling van de SP hoopt de avond af te sluiten met de oprichting van een Leids comité “Red de Solidariteit”. Door het hele land heen worden momenteel soortgelijke comité’s opgericht, die de gevolgen van het beleid voor de lokale bevolking nauwlettend in de gaten houden.

De bijeenkomst wordt gehouden in Stadscafé van der Werff, Steenstraat 2 te Leiden. De zaal gaat open om 19.30 uur (inloop), het programma begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×