Harry Potter trein in Groenoordhallen

Tijdens de Internationale Modelspoor Expositie RAIL 2003 op 14, 15 en 16 november, vlak voordat de Nederlandse vertaling van het vijfde boek uit de Harry Potter-serie verschijnt, kunnen liefhebbers hun hart ophalen aan het rijdende model met rijtuigen, gefabriceerd in schaal 1:87. De beroemde vuurrode stoomlocomotief van de Zweinsteinexpres, die aan het begin van ieder schooljaar gereed staat op perron 9¾, brengt Harry Potter met z’n vrienden en alle andere leerlingen naar de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus.

De prachtige uitvoering van deze locomotief is nu met rijtuigen rijdend te bewonderen op RAIL 2003, de Internationale Modelspoor Expositie. Het nieuwste boek ligt vanaf 24 november in de boekwinkel. RAIL, sinds 1985 om de twee jaar gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, gaat dit jaar voor het eerst naar de Randstad. RAIL viert in de Groenoordhallen de 10e editie van een inmiddels in Europa als fameus bekend staande kwaliteitspresentatie van de spoorwegmodelbouw.

Zo’n 35.000 bezoekers uit binnen- en buitenland genieten dan gedurende drie dagen van een fascinerende hobby. Naast de presentaties van alle Europese fabrikanten laten enige honderden Nederlandse en tientallen Engelse, Belgische, Franse en Duitse spoorwegmodel-bouwers het mooiste zien wat er op dit moment in Europa wordt gemaakt.Openingstijden: vrijdag en zaterdag (14 en 15 nov,) van 10 -18 en zondag 10-17 uur

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×