Vriendendienst Leiden en omstreken is uitgebreid

De Vriendendienst Zuid-Holland Noord bestaat sinds 1997 en is een project waarin vrijwilligers samen met iemand met een psychiatrische handicap één keer per week of één keer per twee weken “iets leuks” gaat doen. Zoals samen de stad in, winkelen, naar een museum of gewoon thuis een kopje koffie drinken. Het project is in de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Sinds 15 september 2003 is de Vriendendienst Leiden van 20 uur naar 36 uur per week uitgebreid en daarom is de organisatie op zoek naar extra vrijwilligers.

Ook in de Duin- en Bollenstreek heeft er een uitbreiding plaatsgevonden van 10 naar 20 uur. De behoefte aan contact met een gewoon ander mens is erg groot. De deelnemers, zoals wij de mensen met een psychiatrische handicap noemen, genieten van het er samen met de vrijwilliger, hun maatje” er op uit te trekken.

Aanmelden kan via onderstaande adressen:

Regio Leiden LWO, team Waves
Jeannette Reurslag, Coördinator Vriendendienst
Breestraat 15 2311CG Leiden
Tel; 071 – 5160470

Regio Rijnstreek
Rietje Vrielink
Stichting Thuis zorg Groot Rijnland
Henry Dunantweg 16 – 18
2402 NP Alphen a/d Rijn

Regio Duin- en Bollenstreek
Jolanda Barten
Van Limburg Stirumstraat 18
2201 JN Noordwijk

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×