Auto over de kop bij Lammenschansplein

Een 34-jarige automobilist uit Rotterdam is afgelopen vrijdagavond met zijn auto over de kop geslagen en via het talut bij de Lammebrug een paar meter lager op het fietspad terecht gekomen. De Rotterdammer werd met inwendig letsel overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. De politie onderzoekt of er alcohol in het spel was.

De man reed vrijdag vanaf de Lammenschansweg het Lammenschansplein op. Daar raakte hij een middengeleider. De man stuurde vervolgens in de richting van de Lammebrug om vervolgens met de wielen in de berm terecht te komen. De auto sloeg over de kop en kwam op het enkele meters lager gelegen fietspad terecht. De politie liet in het ziekenhuis een bloedproef bij de man afnemen in verband met verdenkingen in de richting van alcoholgebruik.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×