Dode bij aanrijding auto met trein

Zondagavond is als gevolg van een aanrijding tussen een auto en de stoptrein Leiden-Utrecht tenminste één persoon om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde op een beveiligde overgang bij Nieuwerbrug. De politie vermoedt dat er zes personen in de auto zaten, maar kan dat niet bevestigen. Er wordt in het naast de spoorbaan gelegen water gezocht naar mogelijke andere slachtoffers. Op de plaats van het ongeval werd een fiets zonder eigenaar aangetroffen, maar het is onduidelijk of deze bij het ongeluk was betrokken.

Reizigers van Leiden naar Utrecht worden geadviseerd om via Gouda te reizen. Tussen Woerden en Utrecht rijden bussen. De verwachting is dat de situatie maandagochtend weer hersteld is.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×