Dader zware mishandeling opgepakt

De politie heeft donderdag een 27-jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 36-jarige plaatsgenoot. De mishandeling vond plaats op de Bloemfonteinstraat in de vroege avond van dinsdag 11 november. Daar zouden de twee ruzie hebben gekregen over een parkeerplek. De 36-jarige man viel na een trap op de grond, waarna de ander wegging. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht waar hij hartritmestoornissen zou hebben opgelopen door het incident. Donderdag 13 november zag het tweetal elkaar weer op de Bloemfonteinstraat. Na een korte woordenwisseling reed de 27-jarige man met de auto weg en zette de ander de achtervolging in. De politie zag het tweetal vervolgens met hoge snelheid over de Morssingel tegen de richting in rijden en heeft ze op de Steenstraat laten stoppen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×