Leidenaar in finales Grote Prijs van Nederland

Na een maandenlange strijd van open inschrijvingen, provinciale popprijzen en regiofinales, zal tijdens het finaleweekend van 5 t/m 7 december duidelijk worden wie zich de winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2003 mag noemen. Eén van de 28 laatste finalisten van deze talentenjacht, die wordt georganiseerd door muziektijdschrift Samsonic, is Leidenaar Eelco. Hij won eerder de Grote Prijs van Zuid-Holland en “schrijft mooie, eerlijke, juweeltjes van liedjes”, aldus het persbericht. Eelco speelt op de Singer-/Songwriterfinale op 6 december in Paradiso te Amsterdam. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×