Politie zoekt getuigen beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die dinsdagavond 18 november plaatsvond bij het stadhuis. Een 19-jarige Leidenaar werd daar omstreeks 07.50 uur beroofd van zijn mobiele telefoon. De Leidenaar werd aangesproken door een jongeman die hem een vuurtje vroeg. Vervolgens heeft de dader de kleding van zijn slachtoffer onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp doorzocht en ging er met zijn mobiele telefoon lopend vandoor in de richting van de Lammenschansweg. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×