Benefietavond voor Aidsfonds bij Gaycafé de Roze Beurs

Aanstaande maandag, 1 december, treedt de nieuwe, jonge generatie musicaltalenten uit de nieuwe hitmusical Mamma Mia! op tijdens de Mamma Mia Monday in Gaycafé De Roze Beurs aan de Oude Singel. De avond wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst, bekend van de televisieprogramma’s RTL Boulevard en De 10. De opbrengst van de benefietavond gaat naar jongerenprojecten van het AIDS Fonds. 1 December is Wereld Aids Dag.

De artiesten die tijdens Mamma Mia Monday zullen optreden spelen allemaal een rol in de musical Mamma Mia! Zij zijn Céline Purcell, Oren Schrijver, Manon Novak, Paul Boereboom en Hein Gerrits. Zij staan onder de muzikale leiding van Jeroen Sleyfer. Tijdens Mamma Mia Monday brengen deze vijf top artiesten een verrassende compilatie van musicalsongs ten gehore.

Céline Purcell speelt in Mamma Mia! de vrouwelijke hoofdrol Sophie en was eerder te zien in de musicals The Sound of Music, Titanic, Elisabeth en Miss Saigon. Oren Schrijver speelt in Mamma Mia! de man met wie Sophie wil gaan trouwen. Eerder dit jaar werd hij nog als enige man genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor zijn rol in de musical Home. Hein Gerrits won twee jaar geleden de John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor zijn debuut in A Chorus Line. Ook Manon Novak en Paul Boereboom waren te zien in A Chorus Line en spelen in Mamma Mia! respectievelijk de rol van Ali en Pepper.

Tevens zal er tijdens de Mamma Mia Monday een loterij en een veiling plaats vinden van verschillende gesigneerde musicalartikelen ten bate van het AIDS Fonds, zoals posters, cd’s en dvd’s, waaronder een Mamma Mia! cd, gesigneerd door Björn Ulvaeus, één van de leden van ABBA. De veiling en loterij worden gepresenteerd door Peter van der Vorst.

Mamma Mia Monday vindt plaats op Wereld Aids Dag, maandag 1 december 2003 in Gay-Café De Roze Beurs van 20.00 tot 00.00 uur. De toegangsprijs voor deze bijzondere avond bedraagt € 10, inclusief twee consumpties, en komt geheel ten goede aan het AIDS Fonds. Ook een deel van de omzet van de avond is voor het AIDS Fonds.

Gay-Café De Roze Beurs, Oude Singel 128 / hoek Volmolengracht, 2312 RG Leiden. De Roze Beurs ligt op loopafstand van het station en er is (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt.

Advertentie

Leiden rozebeurs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×